Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

8 maj 2019 / Njoftim per intervistimin ne grup te testimit te shendetit mendor dhe psikologjik

      SHKOLLA E MAGJISTRATURËS
 
 
Diten e neserme do te zhvillohet intervistimi ne grup i testimit te shendetit mendor dhe psikologjik per vitin akademik 2019 - 2020.
 
Intervistimi do te zhvillohet ne grupe me nga 5 konkurrente, sipas nje grafiku te percaktuar.Njoftime

Mbylle