Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

9 tetor 2020 / Njoftim per publikimin e listes pjesore te kandidateve per magjistrate 9 tetor 2020

                                  NJOFTIM
 
Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës miratoi publikimin e listës pjesore të kandidatëve për magjistratë (profili gjyqtar),  të dërguar nga KLGJ, pas verifikimit të pasurisë dhe figurës, të cilët do të pranohen në Programin e Formimit Fillestar 2020 -2023, si dhe listën e kandidatëve për këshilltarë dhe ndihmës ligjor,  që do të pranohen në Programin e Formimit Fillestar për vitin akademik 2020 – 2021, në Shkollën e Magjistraturës, si më poshtë.
 

 

Emër Mbiemër

PROFILI

1.

Artan Çirraga

Kandidat për gjyqtar

2.

Estjon Venxha

Kandidat për gjyqtar

3.

Mikel Hysometaj

Kandidat për gjyqtar

         4.

Romeo Merruko

Kandidat për gjyqtar

         5.

Eglantina Biba

Kandidat për gjyqtar

         6.

Eranda Cufo

Kandidat për gjyqtar

        7.

Lirim Bulica

Kandidat për gjyqtar

        8.

Lumturi Zhupa

Kandidat për gjyqtar

        9.

Nertila Përrallaj

Kandidat për gjyqtar

        10.

Entela Selmanaj

Kandidat për gjyqtar

        11.

Elvis Sulejmani

Kandidat për gjyqtar

        12.

Fjorald Behari

Kandidat për gjyqtar

        13.

Genci Busho

Kandidat për gjyqtar

        14.

Ilirjan Hysa

Kandidat për gjyqtar

        15.

Klajdi Tërova

Kandidat për gjyqtar

        16.

Inesa Elezi

Kandidat për këshilltar ligjor

        17.

Eranda Hysi

Kandidat për këshilltar ligjor

        18.

Renato Tosku

Kandidat për ndihmës ligjor

        19.

Zef Macaj

Kandidat për këshilltar ligjor

        20.

Suzan Bushi

Kandidat për ndihmës ligjor

        21.

Egesta Ahmetaj

Kandidat për këshilltar ligjor

        22.

Orjela Skënderi

Kandidat për ndihmës ligjor

        23. 

Elenita Myftari

Kandidat për këshilltar ligjor

        24.

Blerta Aliu

Kandidat për ndihmës ligjor

        25.

Ilir Korbi

Kandidat për ndihmës ligjor

        26.

Anjeza Topçi

Kandidat për ndihmës ligjor

        27.

Eugena Agalliu

Kandidat për këshilltar ligjor

        28.

Griselda Leka (Hotaj)

Kandidat për këshilltar ligjor

        29.

Briselda Zhuzhi

Kandidat për ndihmës ligjor

        30.

Stela Qako

Kandidat për ndihmës ligjor

 

Shkolla e Magjistraturës eshte ne pritje te vendimmarrjeve te tjera nga ana e dy Keshillave, per miratimin e kandidateve te tjere fitues, emrat e te cileve do te publikohen ne ditet ne vijim.Njoftime

Mbylle