Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

4 tetor 2019 / Njoftim për publikimin e listës pjesore të kandidatëve për magjistratë të dërguar nga KLGJ dhe KLP

                        NJOFTIM
 
Në mbledhjen e datës 03.10.2019, të Këshillit Drejtues së Shkollës së Magjistraturës, u miratua publikimi i listës pjesore të kandidatëve për magjistratë (profili gjyqtar dhe prokuror),  të dërguar nga KLGJ dhe KLP, pas verifikimit të pasurisë dhe figurës, të cilët do të pranohen në Programin e Formimit Fillestar 2019-2022, si dhe listën e kandidatëve për këshilltarë dhe ndihmës ligjor,  që do të pranohen në Programin e Formimit Fillestar për vitin akademik 2019 – 2020, në Shkollën e Magjistraturës, si më poshtë.
 
Shkolla e Magjistraturës është në pritje të vendimmarrjeve të tjera nga të dy Këshillat për miratimin e kandidatëve të tjerë fitues, emrat e të cilëve do të publikohen në ditët në vijim.
 
  Emër Mbiemër PROFILI
 
 
 
1.      Albert Keraj Kandidat për gjyqtar
2.      Ledio Sali Kandidat për gjyqtar
3.      Dorina Stroka Kandidat për gjyqtar
4.      Klarent Demiri Kandidat për gjyqtar
5.      Suada Kurti Kandidat për gjyqtar
6.      Orgent Nazaj Kandidat për gjyqtar
7.      Edison Tatoshaj Kandidat për gjyqtar
8.      Sokol Mara Kandidat për gjyqtar
9.      Albana Misja Kandidat për gjyqtar
10.  Megi Strakosha Kandidat për gjyqtar
11.  Rudi Laze Kandidat për gjyqtar
12.  Nertil Dushku Kandidat për gjyqtar
13.  Elton Frashëri Kandidat për gjyqtar
14.  Ina Bajramaj Kandidat për gjyqtar
15.  Dejvi Çelçima Kandidat për gjyqtar
16.  Ermelinda Fejzo Kandidat për gjyqtar
17.  Eva Hysko Kandidat për gjyqtar
18.  Emirjana Dimo Kandidat për gjyqtar
19.  Gentiana Shukullari Kandidat për gjyqtar
20.  Lirëza Sinollari Kandidat për gjyqtar
21.  Alisa Spahja Kandidat për prokuror
22.  Denis Hyka Kandidat për prokuror
23.  Matilda fetau Kandidat për prokuror
24.  Matilda Peza Kandidat për prokuror
25.  Edlira Llango Kandidat për Këshilltar Ligjor
26.  Metush Meçka Kandidat për Këshilltar Ligjor
27.  Evriklejda Semani Kandidat për Këshilltar Ligjor
28.  Gerti Trifon Shani Kandidat për Këshilltar Ligjor
29.  Gersiana Skifteri Kandidat përNdihmës Ligjor
30.  Irena Zhurka Kandidat përNdihmës Ligjor
31.  Blerta Hamzallari Kandidat përNdihmës Ligjor
32.  Enkelejda Patrioti Kandidat përNdihmës Ligjor
33.  Sokol Loci Kandidat përNdihmës Ligjor
34.  Esida Bruçi Kandidat përNdihmës Ligjor
35.  Eglantina Shabanaj Kandidat përNdihmës Ligjor
36.  Elsa Gjeli Kandidat përNdihmës Ligjor
37.  Nertila Kalanxhi Kandidat përNdihmës Ligjor



Njoftime

Mbylle