Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim për shpalljen e rezultateve të provimit të pranimit në Shkollën e Magjistraturës / 31 tetor 2016

 NJOFTIM
 
Ju njoftojmë se nesër në datë 1 Nëntor 2016, ora 9.30, në Shkollën e Magjistraturës do të kryhet procesi i ç’sekretimit të procesit të provimit të pranimit ( hapja e zarfave dhe shpallja e rezultateve të secilit kandidat duke bashkuar emrin me numrin e sekretimit dhe rezultatet e tyre).
Lista me numrat e sekretimit dhe rezultatet për secilin numër do të gjendet e shpallur paraprakisht në ambjentet e Shkollës.Njoftime

Mbylle