Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim i Këshillit Drejtues i Shkollës së Magjistraturës / 11 tetor 2016

NJOFTIM
 
Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës i mbledhur sot me datë 11.10.2016 miratoi listën e vleresimit të konkurrentëve pjesëmarrës në fazën e pare të provimit të pranimit, per vitin akademik 2016-2017, gjatë së cilës u kualifikuan per ne fazen tjeter 107 konkurrent,  si dhe vendosi disa ndryshime ne aneksin 5 të Rregullores së Brendshme të Shkollës së Magjistraturës. Për Rregulloren e Brendshme kliko këtu...
 
    
      Njoftime

Mbylle