Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Data dhe vendi i zhvillimit të fazës së parë të konkursit në Shkollën e Magjistraturës / 6 tetor 2016

                                                         NJOFTIM
 
Njoftohen të gjithë konkurentët që janë rregjistruar në provimin e pranimit në Shkollën e Magjistraturës për vitin akademik 2016-2017 se provimi i fazës së parë me natyrë kualifikuese me vlerësim elektronik (Scan- Tron) do të zhvillohet në datë 10.10.2016 në orën 9.00 tek Pallati i Kongreseve. Hyrja do të jetë nga dera e pasme. (Drejtoria e Shërbime Qeveritare). Suksese!!!Njoftime

Mbylle