Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim mbi datën e zhvillimit të fazës së parë të konkursit të pranimit / 27 shtator 2016

                                                             NJOFTIM 
 
Njoftohen të gjithë kandidatët për magjistratë që janë rregjistruar në provimin e pranimit në Shkollën e Magjistraturës për vitin akademik 2016-2017, se faza e pare e provimit (me scan –tron) do të zhvillohet në datë 10.10.2016.
Vendi dhe ora e zhvillimit të provimit do të bëhet e ditur në një njoftim të dytë.
Suksese!Njoftime

Mbylle