Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

2 prill 2019 / Njoftim për provimin e pranimit për vitin akademik 2019-2020

NJOFTIM
 
Njoftohen të gjithë konkurrentët, se:
-          Provimi i pranimit për Formimin Fillestar për kandidatët për magjistratë dhe kandidatët për këshilltarë e ndihmës ligjorë do të zhvillohet në datat:
·         24 prill 2019, ora 8.00 në Hollin e Pallatit të Kongreseve - faza e parë (Scan Tron)
·         26 prill 2019 - faza e dytë (Testi profesional).
Paraprakisht, Shkolla e Magjistraturës me asistencën e Misionit EURALIUS do të zhvillojë disa trajnime (sipas një grafiku me orar të përcaktuar, të njoftuar me email), për njohjen dhe zbatimin praktik të rregullave për kryerjen e vlerësimit elektronik me metodën Scan Tron dhe për njohjen e rregullave të provimit të pranimit në datat:
·         16 dhe 17 prill, në sallën “Europa House”, pranë Pallatit të Kongreseve.
 
Në provimin e pranimit do të marrin pjesë të gjithë konkurrentët që janë kualifikuar:
-          pas vlerësimit të dokumentacionit për kandidatët për këshilltarë dhe ndihmës ligjorë nga Këshilli i Lartë Gjyqësor dhe publikuar me vendimin nr. 43, datë 12.3.2019, “Për miratimin e listës emërore të kandidatëve për këshilltarë dhe ndihmës ligjorë që plotësojnë kriteret për të marrë pjesë në provimin e pranimit në Programin e Formimit Fillestar pranë Shkollës së Magjistraturës, për vitin akademik 2019 – 2020”, dhe
-          pas miratimit të raportit përfundimtar dhe të listës emërore të kandidatëve për magjistratë nga Shkolla e Magjistraturës e shpallur më datë 1 prill 2019.
 
Kandidatët për magjistratë dhe kandidatët për këshilltarë dhe ndihmës ligjorë që do të marrin pjesë në të njëjtin provim të pranimit për vitin akademik 2019 – 2020, janë si më poshtë vijon:
 
Nr. Emër Atësia Mbiemër
1.        Adrian  Ndue Leka
2.        Agim Lavdosh Korçari
3.        Aida Adrian Maho
4.        Aida Aqif Hoxha
5.        Aida Muhedin Okaj
6.        Ajkuna Agim Anxhaku
7.        Alban Fatmir Syri
8.        Alban Kujtim Fishka
9.        Albana Vangjel Misja
10.    Albert Ndue Keraj
11.    Albert Zejnel Spahiu
12.    Albi Bashkim Ganolli
13.    Albulena Hasan Kuliçi
14.    Aleksandër Vladimir Dino
15.    Alfred Bib Gjonpali
16.    Alfred Preng Vokrri
17.    Alisa Artura Spahia
18.    Alma Mitat Lloshi
19.    Alma Roland Dylgjeri
20.    Alma Xhelo Binaj (Hitaj)
21.    Alsma Ersen Shehu
22.    Altin Miftar Mena
23.    Amantja Gramoz Levanaj
24.    Andi Jorgaq Skënderi
25.    Andi Ramadan Hasanaj
26.    Andrejeva Latif Qëndro
27.    Anegla Ajet Guri
28.    Anila Sallah (Parllaku)
29.    Anisa Ardian Tepelena
30.    Ankela Sami Dake
31.    Arbër Muharrem Kushe
32.    Ardian Rexhep Karaj
33.    Ardiola Adriatik Çela
34.    Arisa Avni Shkrepi
35.    Arjeta Sadik Plaku
36.    Armida Gëzim Kaçi
37.    Arsiola Adush Dyrmishi
38.    Arta Mark Gjoni
39.    Artenida Petrit Toska
40.    Aulona Servet Haxhiraj
41.    Aurel Ajet Celibashi
42.    Aurora Bilbil Alimadhi
43.    Aurora Harilla Dine
44.    Belisa Vesel Kalaja
45.    Benizar Sadetin Isufi
46.    Bereneta Hekuran Beqirllari
47.    Beriola Albert Karafili (Shehu)
48.    Besfort Fadil Gjoleka
49.    Besjana Qamil Hoxhaj
50.    Besmir Bashkim Caka
51.    Besmir Vladimir Alushi
52.    Besmira Alim Arshiaj
53.    Besmira Pëllumb Vishe
54.    Bledar Maksim Bala
55.    Blerina Abdulla Musabelliu
56.    Blerina Adem Kadillari
57.    Blerina Fatmir Fani
58.    Blerina Gjolek Brahimi
59.    Blerina Petrit Karaj
60.    Blerina Spiro Mullisi
61.    Blerta Gëzim Musabelli
62.    Blerta Hajrulla Aliu
63.    Blerta Paqësor Hamzallari
64.    Boriana Bashkim Nikolla
65.    Briselda Arben Zhuzhi
66.    Brixhilda Andrea Muzho
67.    Dajana Lulzim Dhamaj
68.    Dajana Petrit Ndreja
69.    Daorta Lefter Berdaj
70.    Daris Musa Hoxha
71.    Davina Jahja Jaupaj
72.    Dea Edmond Dragoti
73.    Dejvi Bujar Çelçima
74.    Denalda Edmond Muçaj
75.    Denarda Qerim Kanaj
76.    Denis Shefqet Hyka
77.    Denisa Mend’tor Perdja
78.    Denisa Muhedin Plaku
79.    Dorian Vedat Zazani
80.    Dorina Flamur Stroka
81.    Dorina Lukë Ndoka
82.    Dorinela Dedë Nikolli
83.    Drenica Bajram Breçani
84.    Drini Shkëlqim Zeqo
85.    Edison Batjar Tatoshaj
86.    Edlira Bedri Çota
87.    Edlira Shpëtim Llango
88.    Edmond Gjovalin Vorfi
89.    Edmond Isa Kasmi
90.    Edona Byrhan Vajushi (Shkenza)
91.    Eduart Ndue Qehaja
92.    Eglantina  Gani Shabanaj
93.    Ejona Ibrahim Hoxha
94.    Elda Pëllumb Zotaj
95.    Elena Atli Tafa
96.    Elis Agim Dine
97.    Elisa Ali Zoto
98.    Elisabeta Xhorxhi Koroveshi (Salla)
99.    Eljona Petrit Mydini
100.                        Elona Fatmir Muça
101.                        Elona Gëzim Mone (Shaqiraj)
102.                        Elona Naim Gixhari
103.                        Elona Xhavit Mërtiri
104.                        Elsa Mustafa Gjeli
105.                        Elton Bashkim Frashëri
106.                        Elvin Kadri Nuriu
107.                        Elvira Fadil Kaloshi
108.                        Elvira Ismail Xhemali
109.                        Emin Luan Lusha
110.                        Emirjana Edmond Dino
111.                        Endrit Muhamet Mema
112.                        Eni Dashmir  Kokalari
113.                        Eni Rezo Çulli
114.                        Enkeleda Aristotel Halilaj
115.                        Enkeleda Roland Pjetri
116.                        Enkelejda Patrioti
117.                        Enklerida Hamit Ngjela
118.                        Eno Shpëtim Muja
119.                        Entela Fadil Hasmujaj
120.                        Etleva Vasillaq Doraci
121.                        Entiljano Granit Spahiu
122.                        Eralda Faik Brahimasi
123.                        Eranda Agim Cufo
124.                        Ergesta Lili Ahmetaj
125.                        Erjola Pellumb Xhuvani
126.                        Erjon Fitim Murataj
127.                        Erjon Rrok Marku
128.                        Erlis Josif Shalari
129.                        Ermelinda Petrit Fejzo
130.                        Ersida Xhevair Tice
131.                        Erta Naim Skora
132.                        Ervin Besmir Sherifaj
133.                        Ervin Shani Muja
134.                        Ervis Zija Dedej
135.                        Esida Gëzim Bruçi
136.                        Esmeralda Harrem Basho
137.                        Esmeralda Maksim Shehu
138.                        Esmir Sulejman Rringaj
139.                        Etleva Sinan Nozlli
140.                        Eugena Mynyr Agalliu
141.                        Eva Gëzim Hysko
142.                        Evriklejda Thimi Semani
143.                        Evrikli Roland Sheri
144.                        Ferdi Abedin Grapshi
145.                        Fjoralba Raif  Mersuli
146.                        Fjorda Sami Shqarri
147.                        Florida Nikolin Arrinaj
148.                        Fotion Përparim Malaj
149.                        Gentiana Rakip Shukullari
150.                        Gentiana Sami Troplini
151.                        Gersiana Dashamir Skifteri
152.                        Gerta Ilir Gorjani
153.                        Gerti Trifon Shani
154.                        Getjana Lekë Marku
155.                        Gladiola Myslim Bregu
156.                        Gledis Refat Hajdini
157.                        Greta Piro Ambeli
158.                        Griselda Elmaz Haxhiaj
159.                        Griselda Enver Hotaj (Leka)
160.                        Ilidjona Ilirjan Malollari
161.                        Ilir  Çuni
162.                        Ilirjan Abaz Hysa
163.                        Ilma Ilir Xhakolli
164.                        Ina Foto Bajramaj
165.                        Irena Dyrmishi
166.                        Irena Myqerem Binjaku
167.                        Irena Vangjel Zhurka
168.                        Irma Petref Alushaj
169.                        Iva  Pëllumb Harka
170.                        Iva Kujtim Çapja
171.                        Iva Mustafa Hoxha
172.                        Iva Pëllumb Bregasi
173.                        Joana Thoma Koçi
174.                        Julinda Gjolekë Gjika
175.                        Julinda Pavli Karteri
176.                        Kamila Shpëtim Petriti
177.                        Katina Preng Shurbi
178.                        Klajdi Vasillaq Tërova
179.                        Klardi Shyqyri Xhemali
180.                        Klarent Hysni Demiri
181.                        Klementina Kamber Çela
182.                        Klerta Nikollë Gjika
183.                        Klodiana Çerçiz Kryeziu
184.                        Klodjana Baki Hida
185.                        Kreshnik Rrahman Koka
186.                        Kushtrim Dashnor Elezaj
187.                        Lajda Albert Bana
188.                        Lavdie Ylli Hysaj
189.                        Lavdosh Refik Shehu
190.                        lna Foto Bajramaj
191.                        Ledia Benhun Muraku
192.                        Lediana Myzafer Gropa
193.                        Ledio Skënder Sali
194.                        Ledjana Albert Shkurti
195.                        Leonard Sami Suçi
196.                        Lirëza Maksim Sinollari
197.                        Lirim Lepeden Bulica
198.                        Lorena Nikolla Troka
199.                        Lorina Ylli Shyti
200.                        Lulzim Izet Karini
201.                        Majlind Shkira
202.                        Mariglen Ndriçm Meta
203.                        Marilda Dhori Frashëri
204.                        Marisa Isuf Mezini
205.                        Marjanela Gëzim Stefi
206.                        Marsida Besnik Hysa
207.                        Marsida Hamit Jani
208.                        Marsilda Agim Beti
209.                        Matilda Agron Fetau
210.                        Matilda Alltun Çela
211.                        Matilda Aqif Peza
212.                        Matilda Vangjel Kaleshi
213.                        Megi Vasillaq Strakosha
214.                        Metush Arif Meçka
215.                        Mexhit Namik Methasani
216.                        Migena Avni Kosta
217.                        Mikeda Cenaj
218.                        Mikel Axhem Hysametaj
219.                        Ndriçim Fiqiri Halilaj
220.                        Neriza Riza Brami
221.                        Nertil Nosi Bërdufi
222.                        Nertil Petrit Dushku
223.                        Nertila Xhevair Kalanxhi
224.                        Nesila Mehmet Xhemali
225.                        Nikoleta Vangjel  Mejdi
226.                        Noel Nevrus Veizi
227.                        Odeta Jordan Kollçaku
228.                        Oliana Rajmondi Gjergjefi
229.                        Oltian Groso Pronjari
230.                        Orald Nuri Hoxha
231.                        Orgent Shezai Nazaj
232.                        Orinda Rasim Lloshi
233.                        Rajmonda Gurali Xhelollari
234.                        Ramela Ilir Skuqi
235.                        Redinald Sotiraq Papa
236.                        Redona Llazar Ndoni
237.                        Rejsi Shkëlqim Meçe
238.                        Renata Zylfi Balliu
239.                        Renato Genci Tosku
240.                        Rezarta Burhan Taushani
241.                        Rigels Bujar Dervishi
242.                        Rojmir Subi Hamzaj
243.                        Roland Veli Deda
244.                        Romina Skënder Livadhi
245.                        Rozeta Mitri Koxhaj
246.                        Rozeta Nikolin Ivanova
247.                        Rozeta Selam Sulejmanasi
248.                        Rudi Shkëlqim Laze
249.                        Serxhio Gjon Huli
250.                        Shiqiri Mislaf Manjani
251.                        Shpresa Cenaj
252.                        Sokol Haris Mara
253.                        Sokol Sabri Loci
254.                        Stela Enver Meçaj
255.                        Stela Vangjel Qako
256.                        Suada Mustafa Kurti
257.                        Suzana Luan Çakri
258.                        Tomor Kasem Cano
259.                        Tonin Prendi
260.                        Urim Nexhmi Kalia
261.                        Valbona Përparim Metaj
262.                        Vasilika Kosta Fuqi
263.                        Vasjana Thimaq Postol
264.                        Vili Novrus Vreoni
265.                        Viola Aleko Tanto
266.                        Vjola Koço Goda
267.                        Vladimir Fetah Cjapi
268.                        Xhuana Gjovalin AbaziNjoftime

Mbylle