Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Informacion mbi kriteret e pranimit në Shkollën e Magjistraturës nëpërmjet portalit www.e-albania.com / 26 prill 2016

                                                     INFORMACION

Tashmë Shkolla e Magjistraturës është pjesë e rrjetit të e-albania. Aplikimi për regjistrimin në konkursin e pranimit të Shkollës së Magjistraturës mund të bëhet prej këtij portali. Ky shërbim ju tregon hapat e aplikimit për regjistrim në konkursin e pranimit në Shkollën e Magjistraturës, si dhe ju lejon që të shkarkoni dokumentat e nevojshme për plotësimin e gjithë dokumentacionit përkatës.
 
Për njohjen dhe plotësimin e dokumentacionit për regjistrimin për pranim për provimin në Shkollën e Magjistraturës lutemi të klikoni në linkun: https://www.e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=9234Njoftime

Mbylle