Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Proçesi i ç’sekretimit të provimit të pranimit

Proçesi i ç’sekretimit të provimit të pranimit 
 
Sot më datë 1 Nëntor 2016, ora 9.30, në Shkollën e Magjistraturës u realizua procesi i ç’sekretimit të provimit të pranimit (hapja e zarfave dhe bashkimi i emrit me numrin e sekretimit dhe rezultatet), në përfundim të të cilit doli lista e renditjes së kandidatëve sipas numrave të sekretimit me rezultatet përkatëse.
 Njoftime

Mbylle