Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

1 maj 2019 / Njoftim per shpalljen e rezultateve te testit profesional te vitit akademik 2019-2020

                                       NJOFTIM
 
Njoftohen te gjithe konkurrentet qe moren pjese ne fazen e dyte te provimit te pranimit ne Shkollen e Magjistratures se ne daten 2 Maj 2019, ora 16:00, ne ambientet e Pallatit te Kongreseve , Salla A, (hyrja anesore nga ana e Hotel Rogner) do te kryhet proçesi i ç'sekretimit te kesaj faze (hapja e zarfave dhe shpallja e rezultateve te secilit kandidat duke bashkuar emrin me numrin e sekretimit dhe rezultatet e tyre). Lista me numrat e sekretimit dhe rezultatet per secilin numer do te gjendet e shpallur paraprakisht ne ambientet e shkolles dhe Pallatit te Kongreseve (hyrja e permendur me lart).
 
 
Zgjidhja e tezave të afishuara në ambjentet e shkollës.Njoftime

Mbylle