Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Edicioni i 11-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri

Edicioni i 11-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri.
 
Në kuadër të Edicionit të 11-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi në bashkëpunim me Kuvendin e Shqipërisë dhe  Shkollën e Magjistraturës, në datën 27 shtator 2016, ora 11.00, prezantuan në sallën plenare të Kuvendit filmin dokumentar hollandez: "Një Histori Gjuetie" të regjisorëve Lise & Femke van Velzen. Filmi trajtonte një problematikë shoqërorë në Sudanin jugor, që lidhet me reformën në drejtësi dhe emigracionin.
Në këtë aktivitet morën pjesë: deputetë, pedagogë dhe kandidatë për magjistratë nga Shkolla e Magjistraturës, gjyqtarë, prokurorë dhe anëtar të stafit të Akademisë së Filmit dhe Multimedias “Marubi”.
 
 
 
 
 Njoftime

Mbylle