Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Takim me Z. James Walsh, Zv. Sekretar Shteti, Byroja për Çështjet Ndërkombëtare të Zbatimit të Ligjit dhe Luftës kundër Narkotikëve (INL)

Në kuadër të bashkëpunimit me Misionin Opdat të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe me Ambasadën Amerikane, Drejtori i Shkollës, Z. Sokol Sadushi priti në takim Z. James Walsh, Zv. Sekretar Shteti, Byroja për Çështjet Ndërkombëtare të Zbatimit të Ligjit dhe Luftës kundër Narkotikëve (INL), dhe Znj. Cari Enav, Drejtoreshë e Zyrës së INL për Evropën dhe Azinë (INL/EA), në Departamentin e Shtetit të ShBA-së.
Takimi u zhvillua në mjediset e Shkollës së Magjistraturës me objekt zhvillimet e fundit në Shkollën e Magjistraturës, bashkëpunimi me Misionin Opdat si dhe Reforma Kushtetuese dhe Reforma në Drejtësi. 
 
 
 Njoftime

Mbylle