Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim per publikimin e listes pjesore date 28 tetor 2020

 
NJOFTIM
 
Sot më datë 28.10.2020, Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës miratoi publikimin e listës pjesore të kandidatëve për magjistratë (profili prokuror), të dërguar nga KLP, pas verifikimit të pasurisë dhe figurës, të cilët do të pranohen në Programin e Formimit Fillestar për vitin akademik 2020 – 2021, në Shkollën e Magjistraturës, si më poshtë.
 
 
Nr.
Emër Mbiemër
PROFILI
1.     
Aida Yzeiraj
Kandidat për prokuror
2.     
Artenida Toska
Kandidat për prokuror
3.     
Besiana Sadikaj
Kandidat për prokuror
4.     
Bledar Bala
Kandidat për prokuror
5.     
Denisa Perdja
Kandidat për prokuror
6.     
Drini Zeqo
Kandidat për prokuror
7.     
Edmond Vorfi
Kandidat për prokuror
8.     
Elona Gixhari
Kandidat për prokuror
9.     
Erjon Murataj
Kandidat për prokuror
10. 
Ermira Prifti
Kandidat për prokuror
11. 
Glenda Zeneli
Kandidat për prokuror
12. 
Irena Sufaj
Kandidat për prokuror
13. 
Jonida Allushi
Kandidat për prokuror
14. 
Lorena Salillari
Kandidat për prokuror
15. 
Malvina Pëllumbi
Kandidat për prokuror
16. 
Maringlen Meta
Kandidat për prokuror
17. 
Nertila Bregu
Kandidat për prokuror
18. 
Nertila Miftaraj
Kandidat për prokuror
19. 
Olsi Vasiu
Kandidat për prokuror
20. 
Silvana Belishta
Kandidat për prokuror
21. 
Valbona Maja
Kandidat për prokuror
22. 
Xhejnsila Hako
Kandidat për prokuror
 
Shkolla e Magjistraturës eshte ne pritje te vendimmarrjeve te tjera nga ana e dy Keshillave, per miratimin e kandidateve te tjere fitues, emrat e te cileve do te publikohen ne ditet ne vijim.



Njoftime

Mbylle