Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim per emerimin e kandidateve per magjistrate 2020 profili gjyqtar

  • Njoftim per emerimin e kandidateve per magjistrate 2020 profili gjyqtar
Më datë 27.10.2020, Këshilli i Lartë Gjyqësor, pas një verifikimi të thelluar të pasurisë dhe figurës, përpara emërimit dhe kualifikimit për emërim të 19 kandidatëve për gjyqtar, të diplomuar në Korrik të vitit 2020, proces të cilin gjyqtarët e kaluan me sukses, ka bërë caktimin e tyre në pozicionet, si më poshtë:
 
1.     Znj.Anjeza Buzo, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kavajë;
2.     Znj.Alda Sadiku, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kurbin;
3.     Znj.Thomaidha Roça, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Korçë;
4.     Znj.Jeta Qinami, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier;
5.     Znj. Sonila Hoxha, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier;
6.     Z. Fatmir Ndreu, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë;
7.     Znj. Arjeta Lika, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnjë;
8.     Z. Alban Veçani, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë;
9.     Znj. Entela Gjoni, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat;
10. Znj. Suela Lika, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Mat;
11. Z. Gjergji Baçi, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Përmet;
12. Znj. Marjola Beluli, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Përmet;
13. Z. Aulon Pashaj, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tropojë;
14. Znj. Arnisa Këlliçi, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Krujë;
15. Z. Adrian Shega, Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Korçë;
16. Z. Gentian Jahjolli, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër;
17. Znj. Maela Alicanaj, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier;
18. Z. Enkel Peza, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë;
19. Znj. Miranda Nakaj, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnjë.
 
Duke qenë besimplotë se gjyqtarët e sapoemëruar do të kryejnë me sukses dhe përkushtim detyrat që u ngarkohen nga Kushtetuta dhe ligjet e Republikës së Shqipërisë, Shkolla e Magjistraturës shpreh urimet për detyrën e re dhe të vështirë që ata do të ushtrojnë, si edhe besimin e plotë për përmbushje të misionit për të cilin janë ngarkuar.
 Njoftime

Mbylle