Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Ceremonia e Diplomimit të Kandidatëve për Magjistratë 2016-2019

  • Ceremonia e Diplomimit të Kandidatëve për Magjistratë 2016-2019
Në kuadër të fillimit të vitit akademik 2019 – 2020, Shkolla e Magjistraturës organizoi ceremoninë e diplomimit të magjistratëve që përfunduan studimet në programin e formimit fillestar gjatë periudhës 2016-2019, në të cilën morën pjesë personalitete të larta të vendit, ambasadorë dhe përfaqësues të institucioneve të ndryshme ndërkombëtare, si dhe ishin të ftuar gjyqtarë dhe prokurorë, pedagogë dhe ekspertë të Shkollës së Magjistraturës, kandidatë për magjistratë etj.
Kandidatët e sapodiplomuar u përshëndetën nga Drejtori i Shkollës, Zv/Kryetarja e Këshillit Drejtues, Ministrja e Drejtësisë, Ambasadori i Bashkimit Evropian në Shqipëri, Z. Luigi Soreca, Kreu i Prezencës se OSBE Z. Bernd Borchardt, Kreu i Zyres së Këshillit të Evropës në Tiranë, si dhe nga e Ngarkuara me Punë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Z. Leyla Moses Ones. Aktiviteti u zhvillua në ambientet e reja të Shkollës në godinën “Poli i Drejtësisë”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Njoftime

Mbylle