Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

4 korrik 2019 / Lista e Kandidateve per Magjistrate te diplomuar per vitin akademik 2018-2019

                                    NJOFTIM
 
Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës, me Vendimin Nr. 14, datë 2.7.2019 miratoi listën e kandidatëve të diplomuar për vitin akademik 2018 – 2019. Për këtë vit akademik, janë diplomuar 25 kandidatë për magjistratë, nga të cilët 15 (pesëmbëdhjetë) gjyqtarë dhe 10 (dhjetë) prokurorë, si më poshtë:
 
                                                                                 
KANDIDATË PËR GJYQTARË
Nr
Emër Atësia Mbiemri
 1 Erlanda Kastriot Agaj
2 Marko Vlash Boshku
3 Elisabeta Ylli Gjoni
4 Mirjan Naim Mustafaj
5 Kostandina Petro Kuro
6 Klejda Maksim Çapja
7 Iva Theodhor Zemani (Çorri)
8 Enisa Fatmir Shahini
9 Artur Gjin Prenga
10 Ligoraq Thoma Toshi
11 Hazbi Ruzhdi Balliu
12 Ema Qenam Shaholli
13 Shkëlzen Bedro Licaj
14 Florin Fatos Demollari
15 Xhevdet Lavdërim Lika

 

KANDIDATË PËR PROKURORË
Nr
Emër Atësia Mbiemri
1.         Florian Brahim Boriçi
2.         Gëzim Sahit Spahiu
3.         Ledion Isak Tema
4.         Gjergji Taulant Ceka
5.         Ermira Fatmir Manelli (Llacja)
6.         Adnan Aqif Hoxha
7.         Pierind Nik Çukaj
8.         Aurora Petrit Hajro
9.         Alba Emiltiadh Dhima
10.     Xhoana Pllumb Mehmetaj
   Njoftime

Mbylle