Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim mbi rregullat e provimit te pranimit dhe plotesimit te fletes se scantron-it per vitin akademik 2021-2022

  • Video per shpjegimin e menyres se plotesimit te scantron-it:

 

 

 Njoftime

Mbylle