Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

1 korrik 2020 / Lista e kandidateve magjistrate te diplomuar per vitin akademik 2019-2020

  • Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës, me Vendimin Nr. 16, datë 29.6.2020 miratoi listën e kandidatëve të diplomuar në Programin e Formimit Fillestar për vitin akademik 2019 -2020. Për këtë vit akademik, janë diplomuar 15 kandidatë për magjistratë, nga të cilët 13 (trembëdhjetë) gjyqtarë dhe 2 (dy) prokurorë, si më poshtë:
KANDIDATË PËR GJYQTARË
Nr
 Emër Atësia Mbiemri
1. Anjeza Paqësor Buzo
2. Alda Agim Sadiku
3. Thomaidha Toli Roça
4. Jeta Zabit   Qinami
5. Sonila Hiqmet Hoxha
6. Fatmir Themistokli Ndreu
7. Arjeta Fatmir Lika
8. Alban Eduart Veçani
9. Entela Irakli    Gjoni
10. Suela Esat   Lika
11. Gjergj Shpëtim     Baçi
12. Marjola Malo   Beluli
13. Aulon Novruz Pashaj

 

KANDIDATË PËR PROKURORË
Nr
 Emër Atësia Mbiemri
1.        Gazmend   Shaban Frëngu
2.        Enkeleda   Kujtim    Hoxha

 

  • Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës, me Vendimin Nr. 17, datë 29.6.2020 miratoi listën e kandidatëve të diplomuar në Programin Dyvjeçar i Trajnimit për vitin akademik 2019 – 2020. Janë diplomuar 6 kandidatë për magjistratë, të profilit gjyqtar, si më poshtë:
Nr Emër Atësia Mbiemri
1. Arnisa Myrteza Këlliçi
2. Adrian Vladimir Shega
3. Gentian Shpëtim Jahjolli
4. Maela Maksim Alicanaj
5. Enkel Aqif Peza
6. Miranda Petrit NakajNjoftime

Mbylle