Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

20 tetor 2020 / Njoftim per publikimin e listes pjesore date 20 tetor 2020

NJOFTIM
 
Sot më datë 20.10.2020, Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës miratoi publikimin e listës pjesore të kandidatëve për magjistratë (profili gjyqtar), të dërguar nga KLGJ, pas verifikimit të pasurisë dhe figurës, të cilët do të pranohen në Programin e Formimit Fillestar për vitin akademik 2020 – 2021, në Shkollën e Magjistraturës, si më poshtë.
 
 
Nr.
Emër Mbiemër
PROFILI
1.     
Renis Sheshi
Kandidat për gjyqtar
2.     
Orald Hoxha
Kandidat për gjyqtar
3.     
Dorina Alushi
Kandidat për gjyqtar
4.     
Ajshe Xhafa
Kandidat për gjyqtar
5.     
Anisa Brinja
Kandidat për gjyqtar
6.     
Dorentina Mulaj
Kandidat për gjyqtar
7.     
Elona Mërtiri
Kandidat për gjyqtar
8.     
Edona Vajushi
Kandidat për gjyqtar

Shkolla e Magjistraturës eshte ne pritje te vendimmarrjeve te tjera nga ana e dy Keshillave, per miratimin e kandidateve te tjere fitues, emrat e te cileve do te publikohen ne ditet ne vijim.Njoftime

Mbylle