Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Zhvillimi i intervistimit ne grup te testit të shëndetit mendor dhe psikologjik 9 maj 2019

  • Zhvillimi i testit të shëndetit mendor dhe psikologjik
Po zhvillohet sot, me date 9 maj 2019 intervistimi ne grup i testimit te shendetit mendor dhe psikologjik per 57 konkurrente, nga te cilet 52 kandidate per magjistrate dhe 5 kandidate per keshilltare dhe ndihmes ligjore, per vitin akademik 2019 - 2020. Intervistimi po zhvillohet në grupe me nga 5 konkurrente, te perzgjedhur ne menyre rastesore, sipas nje grafiku te percaktuar te shtrire ne disa dite.
 
 
 
 Njoftime

Mbylle