Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Leksion i hapur me Prof.Dr. Patrick Sensburg, 18 shtator 2019

  •  Leksion i hapur me Prof.Dr. Patrick Sensburg, 18 shtator 2019
Shkolla e Magjistraturës organizoi sot leksionin me temë: “Negociatat për Anëtarësim dhe Suksesi në Fushat Kryesore të Gjyqësorit, Luftës kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Shërbimeve të Inteligjencës dhe Administratës Publike", ku nderoi me ekspertizën e tij Profesori i së Drejtës Publike dhe Evropiane, kryetar i Komisionit Parlamentar për Monitorimin e zgjedhjeve, imunitetin dhe procedurat parlamentare, Deputet në Parlamentin Gjerman, z. Patrick Sensburg.
Ky aktivitet, i mbështetur nga Ministria e Drejtësisë, u organizua në ambjentet e reja të Shkollës së Magjistraturës, në godinën “Poli i Drejtësisë”.
Pjesëmarrës në këtë leksion ishin kandidatët për magjistratë dhe autoritete të larta të institucioneve në vend dhe atyre ndërkombëtare. Gjithashtu, ishte prezente edhe media e interesuar që ndoqi aktivitetin ku në fund të të cilit ishte rezervuar hapësirë për pyetje dhe përgjigje nga gazetarët dhe të pranishmit në lidhje me integrimin evropian të Shqipërisë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                Njoftime

Mbylle