Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Forumi : “Quo Vadis, Albania”/ Shqipëria në rrugën drejt Bashkimit Evropian – Sfidat politike dhe ndikimet në reformën në drejtësi”, i zhvilluar në datë 20 Mars 2019 në Bundestag

  • Forumi : “Quo Vadis, Albania”/ Shqipëria në rrugën drejt Bashkimit Evropian – Sfidat politike dhe ndikimet në reformën në drejtësi”, i zhvilluar në datë 20 Mars 2019 në Bundestag
Me ftese te Shoqates Parlamentare te Bundestagut Gjerman (Deutsche Parlamentarische Gesellschaft), Drejtori i Shkolles se Magjistratures, z.Sokol Sadushi mori pjese në Forumin me temë : “Quo Vadis, Albania”/ Shqipëria në rrugën drejt Bashkimit Evropian – Sfidat politike dhe ndikimet në reformën në drejtësi”. Ky Forum, ne te cilin ishin te ftuar perfaqesues nga Kuvendi dhe Ministria e Drejtesise, u zhvillua ne date 20.03.2019, në mjediset e Bundestagut, nën patronazhin e Dr. Elke Leonhard, Presidente nderi e Shoqates Parlamentare në Parlamentin gjerman dhe z.Johannes Selle, deputet i CDU në Bundestag. 
Ne kete Forum u referua per ceshtje qe lidhen ne zbatimin e reformës në drejtësi, rolin e Shkolles se Magjistratures, duke iu përgjigjur pyetjeve të shumta nga pjesëmarrësit midis të cilëve deputetë të njohur të CDU, CSU dhe SPD të koalicionit qeverisës, ishambasadorë të Gjermanisë në Shqipëri, si dhe drejtues të disa organizatave të njohura të shoqërisë civile, fondacione me kontribute akte në çështjet parlamentare, politikën e jashtme dhe paqen etj.
 
 
 Njoftime

Mbylle