Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Workshop: "Shkembimi rajonal i praktikave me te mira evropiane ne trajnimin gjyqesor" 13-14 Shtator 2018, Beograd

  • 13-14 Shtator 2018, Beograd
Ne kuader te bashkepunimit me GIZ po zhvillohet ne Beograd workshop-i me titull "Shkembimi rajonal i praktikave me te mira evropiane ne trajnimin gjyqesor". Aktiviteti zhvillohet ne datat 13 dhe 14 Shtator dhe Shkolla perfaqesohet ne kete aktivitet nga Drejtori i Shkolles, Kancelarja dhe Pergjegjesi per Projektet dhe Marredhenieve me Jashte. 
Aktiviteti synon te krijoje nje nderveprim strategjik dhe sistematik te institucioneve te trajnimit gjyqesor te rajonit persa i takon zbatimit te metodologjive dhe instrumenteve te trajnimit gjyqesor. 
 
 
 Njoftime

Mbylle