Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Vizita e Sekretarit të Shtetit të Ministrisë Federale të Drejtësisë dhe Mbrojtjes se Konsumatorit Z. Christian Lange / 13 Qershor 2018

  • Vizita e Sekretarit të Shtetit të Ministrisë Federale të Drejtësisë dhe Mbrojtjes se Konsumatorit Z. Christian Lange
Në kuadër të bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane në Shqipëri, u mundësua realizimi i vizitës së Sekretarit të Shtetit të Ministrisë Federale të Drejtësisë dhe Mbrojtjes se Konsumatorit Z. Christian Lange në Shkollë, bashkë me Ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në Shqipëri, Znj. Susanne Schutz. Në përbërje të delegacionit nga gjermania ishte dhe Znj. Uta Winterstein, CEO e Fondacionit Gjerman për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar – IRZ, me te cilin shkolla ka një bashkëpunim të gjatë dhe të frytshëm.
Gjatë takimit përfaqësuesit e shtetit Gjerman u informuan në lidhje me situatën në Shkollën e Magjistraturës përsa i takon formimit fillestar, formimit vazhdues dhe formimit të profesioneve ligjore të tjera. Njëkohësisht, u diskutua gjerësisht në lidhje me kompetencat e reja të Shkollës në kuadër të ndryshimeve ligjore të reformës në drejtësi.

Takimi u mbyll me garancitë e dhëna nga pala Gjermane për vazhdimin e ofrimit të mbështetjes për Shkollën dhe proceset e ndryshme të saj akademike dhe institucionale. 

 
 
 
 Njoftime

Mbylle