Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Lista përfundimtare e kandidatëve për magjistratë, profili gjyqtar dhe prokuror, si dhe Këshilltar dhe Ndihmës ligjorë për vitin akademik 2021-2022

    SHKOLLA E MAGJISTRATURËS
 
Më datë 15 maj 2021, Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës miratoi listën e renditjes së kandidatëve me rezultatet përfundimtare të shpallura nga Komisioni i Vlerësimit të Testit profesional dhe nga Komisioni i Vlerësimit të Shëndetit Mendor dhe Psikologjik të provimit të pranimit për vitin akademik 2021-2022.
 
LISTA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE PËR MAGJISTRATË
PROFILI GJYQTAR & PROKUROR
SI DHE KËSHILLTAR LIGJOR & NDIHMËS LIGJOR
PËR VITIN AKADEMIK 2021 - 2022    
 
Nr.
Emër Mbiemër
Profili
i zgjedhur
1
Xhulio Doku
Gjyqtar
2
Ertil Mecaj
Gjyqtar
3
Boiken Bendo
Gjyqtar
4
Orinda Lloshi
Gjyqtar
5
Enri Rista
Gjyqtar
6
Bevil Beqiraj
Gjyqtar
7
Esmeralda Shehu
Gjyqtar
8
Irma Cacaj
Gjyqtar
9
Delvijot Llusha
Gjyqtar
10
Eni Naqellari
Gjyqtar
11
Erolda Tarelli
Gjyqtar
12
Irida Barkaj
Gjyqtar
13
Elira Hroni
Gjyqtar
14
Aurora Tusha
Gjyqtar
15
Arxheina Shkopi
Gjyqtar
16
Mexhit Doci
Gjyqtar
17
Besmira Arshiaj
Gjyqtar
18
Ervis Koxhaj
Gjyqtar
19
Albert Spahiu
Gjyqtar
20
Matilda Cela
Gjyqtar
21
Anisa Xake
Gjyqtar
22
Valjona Haxhiraj
Gjyqtar
23
Renis Bega
Gjyqtar
24
Alma Veizi
Gjyqtar
25
Iva Bregasi
Gjyqtar
26
Megi Muhaj
Gjyqtar
27
Ermira Bushi
Gjyqtar
28
Dorinela Nikolli
Gjyqtar
29
Ilir Korbi
Gjyqtar
30
Flutura Cuko
Gjyqtar
31
Tefte Xhanari
Gjyqtar
32
Suzan Bushi
Gjyqtar
33
Ardjan Karaj
Gjyqtar
34
Uran Korra
Gjyqtar
35
Eda Gjovari
Gjyqtar
36
Klerta Gjika
Prokuror
37
Arjeta Plaku
Prokuror
38
Arbër Delilaj
Prokuror
39
Rajmonda Xhelollari
Prokuror
40
Briselda Zhuzhi
Prokuror
41
Olta hadushaj
Prokuror
42
Ema Lazaj
Prokuror
43
Ines Dani
Prokuror
44
Vilma Hasneziri
Prokuror
45
Enea Babameto
Prokuror
46
Ornela Ferhati
Prokuror
47
Artur Prenga
Prokuror
48
Aulona Haxhiraj
Prokuror
49
Anjeza Topçi
Prokuror
50
Elsa Gjeli
Prokuror
51
Kristi Jorgji
Prokuror
52
Greta Dreni
Prokuror
53
Brisilda Leka
Prokuror
54
Mirjon Brahimllari
Prokuror
55
Sonila Qerolla
Prokuror
56
Enkelejda Mecka
Prokuror
57
Valbona Verzeroli
Prokuror
58
Hava Memko
Prokuror
59
Anisa Shkrepi
Prokuror
60
Renato Tosku
Prokuror
61
Agim Korçari
Këshilltar Ligjor
62
Alfred Gjonpali
Këshilltar Ligjor
63
Leonard Kryeziu
Këshilltar Ligjor
64
Klajda Mucaj
Ndihmës Ligjor
65
Malvina Malaj
Ndihmës Ligjor
 Njoftime

Mbylle