Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Vizitë pune e delegacionit nga Akademia e Drejtësisë së Turqisë dhe Konkursi Ndërkombetar THEMIS 23-27 Prill 2018

  • Vizitë pune e delegacionit nga Akademia e Drejtësisë së Turqisë 23-27 Prill 2018

Në kuadër të bashkëpunimit me Akademinë e Drejtësisë së Turqisë, po zhvillohet vizita e punës e një delegacioni përfaqësues i akademisë dhe institucioneve të drejtësisë së Turqisë, i përbërë nga përfaqësues të Akademisë dhe Ministrisë së Drejtësisë të Turqisë.

Gjatë qëndrimit të tyre delegacioni zhvilloi takime me drejtuesit e institucioneve kryesore të drejtësisë në Shqipëri, si në Gjykatën e Lartë, Gjykatën Kushtetuese, Prokurorinë e Përgjithshme, Këshillin e Lartë të Drejtësisë si dhe në Shkollën e Magjistraturës.
 
Vizita mbyllet me një prezantim të kulturës dhe traditave të Shqipërisë nëpërmjet vizitave në vende kulturore me interes njohës.

 

 

 

  • Konkursi Ndërkombëtar THEMIS, Barcelonë 24-27 Prill 2018
Në kuadër të bashkëpunimit me Rrjetin Evropian të Trajnimit Gjyqësor, Shkolla e Magjistraturës merr pjesë në Konkursin Ndërkombëtar THEMIS, me një skuadër studentësh e shoqëruar me një pedagog të brendshëm të Shkollës.
 
Konkursi ka synimin të promovojë një forum diskutimi për të drejtën evropiane dhe ndërkombëtare, të promovojë shkëmbimin e përvojave ndërmjet shkollave të trajnimit gjyqësor në Evropë, si dhe të inkurajojë zhvillimin e të menduarit kritik dhe të aftësive të komunikimit.
Skuadra e Shkollës së Magjistraturës përbëhet nga Z. Olti Skrame, Zj. Iva Çorri, dhe Z. Florian Boriçi, kandidatë për magjistratë në vitin e tretë dhe të dytë të Shkollës, dhe merr pjesë në forumin me tematikë: Bashkëpunimi Ndërkombëtar në Çështjet Penale.
 
Në mbyllje të kësaj pjese të Konkursit, skuadra e Shkollës së Magjistraturës vlerësohet me Çmimin Special të Jurisë.

 

 

 Njoftime

Mbylle