Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Takim me Delegacionin nga Keshilli i Larte i Gjyqtareve dhe i Prokuroreve te Turqise

Ne kuader te bashkepunimit me Keshillin e Larte te Drejtesise, u zhvillua sot nje takim i Drejtorit te Shkolles, me nje delegacion nga Keshilli i Larte i Gjyqtareve dhe i Prokuroreve te Turqise.
 
Gjate takimit delegacioni turk u informua per zhvillimet dhe organizimin e Shkolles se Magjistratures, si dhe u ofrua informacion ne lidhje me sistemin e drejtesise se Turqise dhe kualifikimin profesional te gjyqtareve dhe prokuroreve ne Turqi.
 
Ne mbyllje te takimit u ra dakord per shqyrtimin e mundesive te bashkepunimit ndermjet dy institucioneve.
 
 Njoftime

Mbylle