Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim per daten e kryerjes se procesit te csekretimit te provimit te pranimit per vitin akademik 2021-2022

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë konkurrentët që morën pjesë në fazën e dytë të provimit të pranimit në Shkollën e Magjistraturës se në datën 30 prill 2021, ora 13:00, në ambientet e Shkollës së Magjistraturës, Godina Poli i Drejtësisë, do të kryhet procesi i ç'sekretimit të kësaj faze (hapja e zarfave dhe shpallja e rezultateve të secilit kandidat duke bashkuar emrin me numrin e sekretimit dhe rezultatet e tyre). Lista me numrat e sekretimit dhe rezultatet për secilin numër do të gjendet e shpallur paraprakisht ne ambientet e Shkollës.Njoftime

Mbylle