Logo
Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

  E drejta për t’u informuar dhe për t’u ankuar

  • Koordinator
  Erik VEIZI
  Tel:           04 2468826
  Adresa:    Rr.”Ana Komnena", Godina Poli i Drejtesise, Tirane.
  Orari:        E Hënë - E Premte 08:30 - 16:30  Njoftime

  Mbylle