Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim për zhvillimin e testimit me shkrim për vlerësimin e shëndetit mendor dhe psikologjik. / 9 maj 2017

 NJOFTIM
 
Njoftohen 15 kandidatët e kualifikuar të parët, nga faza e dytë e provimit të pranimit të vitit akademik 2017-2018, se nesër në datë 10.05.2017  në orën 10:00, në Shkollën e Magjistraturës do të zhvillohet  testimi me shkrim për vlerësimin e shëndetit mendor dhe psikologjik.Njoftime

Mbylle