Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim per shpalljen e rezultateve te testit profesional te vitit akademik 2017-2018. / 4 maj 2017

                                            NJOFTIM

Ju njoftojme se ne date 5 Maj 2017, ora 14:00, ne Shkollen e Magjistratures do te kryhet proçesi i ç'sekretimit te provimit te pranimit ( hapja e zarfave dhe shpallja e rezultateve te secilit kandidat duke bashkuar emrin me numrin e sekretimit dhe rezultatet e tyre). Lista me numrat e sekretimit dhe rezultatet per secilin numer do te gjendet e shpallur paraprakisht ne ambjentet e shkolles.Njoftime

Mbylle