Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Njoftim per miratimin e listes pjesore te kandidateve per magjistrate 28 janar 2021

SHKOLLA E MAGJISTRATURËS 
 
Sot më datë 28/01/2021, Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës miratoi publikimin e listës pjesore të 3 (tre) kandidatëve për magjistrat (profili prokuror), të dërguar nga KLP, pas verifikimit të pasurisë dhe figurës, të cilët do të pranohen në Programin e Formimit Fillestar për vitin akademik 2020 – 2021, në Shkollën e Magjistraturës, si më poshtë.
 
Nr Emer Mbiemer Profili
1. Julinda Gjika Prokuror
2. Ervis Aliaj Prokuror
3. Anjeza Kalanxhi Prokuror
 
Shkolla e Magjistraturës është në pritje të vendimmarrjeve të tjera nga ana e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, për miratimin e kandidatëve të tjerë fitues, emrat e të cilëve do të publikohen në ditët në vijim.
 
 Njoftime

Mbylle