Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

22 korrik 2021 / Nis procesi i aplikimit për të marrë pjesë në aktivitetet e formimit vazhdues për vitin akademik 2021-2022

NJOFTIM

Shkolla e Magjistraturës fton të gjithë gjyqtarët dhe prokurorët, këshilltarët dhe ndihmësit ligjorë, avokatët e shtetit, kancelarët e gjykatave dhe zyrave të prokurorisë, të aplikojnë për të marrë pjesë në aktivitetet e formimit vazhdues për vitin akademik 2021-2022, sipas Projekt Programit Tematik të cilin e gjeni duke klikuar këtu. Për të shkarkuar Formularin e Aplikimit ju lutem klikoni këtu. Jeni të lutur të respektoni afatin dhe kushtet për aplikim!

Ju faleminderit!Njoftime

Mbylle