Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

  Njoftim për kandidatet per magjistrate qe studiojne ne Shkollen e Magjistratures

  Shkolla e Magjistraturës 
   
  Njoftohen te gjithe kandidatet per magjistrate qe studiojne ne Shkollen e Magjistratures ne vitin akademik 2021-2022, (viti i pare dhe viti i dyte i studimit), qe per te siguruar mbarevajtjen e programit te trajnimit fillestar permes mesimit ne auditor, te marrin masat e nevojshme per te kryer vaksinat anti-Covid.

  Cdo kandidat te depozitoje elektronikisht ne sekretarine mesimore vertetimin zyrtar me qellim qe te jene pjesemarres ne trajnimin ne auditor prej dates 4 Tetor 2021 e ne vijim.

  Ju kujtojme qe muaji Gusht eshte i hapur per vaksinimin e te gjitha grupmoshave mbi 18 vjec.
   
  Sqarim nga administrata e Shkollës së Magjistraturës:

  Njoftimi i mesiperm nuk mbart detyrueshmeri per personat te cileve ju drejtohet. Ai lidhet vetem me mundesine e ndjekjes se mesimit ne auditor per shkak te kushteve infrastrukturore te nderteses dhe auditoreve te Shkolles se Magjistratures.

  Eshte ne zgjedhjen e cdo kandidati nese do te preferoje ndjekjen e mesimit ne auditor ose online, ne varesi te vaksinimit. Shkolla ka praktikuar dhe mund te praktikoje procesin e mesimit hibrid sipas skemave qe zhvilloi ne vitin akademik qe kaloi.  Njoftime

  Mbylle