Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  18-19 Maj 2017

                                   SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Mbrojtja e viktimave, në fokusin e padisë civile në procesin penal. Te drejtat e viktimave ne procesin penal. Te drejtat e te pandehurit ne procesin penal dhe letra e te drejtave sipas Direktives se BE-se.
   
                                          18-19 Maj 2017,Tiranë
   
  Kursi: P6
  Periudha:  18-19  Maj 2017
   
  Ekspertë:Arben Rakipi, Fehmi Abdiu
  Lehtësues:Ornela Naqellari
  Partnere: EURALIUS
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Tirana International Hotel  Njoftime

  Mbylle