Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  16-17 Maj 2017

                                 SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Ligji europian mbi konkurrencën dhe cështje praktike me qëllim zbatimin e këtyre standardeve në praktikën gjyqësore.
   
                                        16-17 Maj 2017,Tiranë
   
  Kursi: BE3
  Periudha:  16-17 Maj 2017
  Ekspertë: Iva Zajmi, Daniela Mehmeti
  Lehtësues: Fjoralba Caka
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures  Njoftime

  Mbylle