Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  29 Maj 2017

                                  SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
   
  Efikasiteti dhe cilësia e drejtësisë. Përsihatje mbi standardet, kontekstin social dhe rëndësinë e tyre në veprimtarinë e aktorëve të sistemit të drejtësisë.
   
                                          29 Maj 2017,Tiranë
   
  Kursi: K13
  Periudha:  29  Maj 2017
   
  Ekspertë:Aida Bushati, Evis Alimehmeti, Genti Ibrahimi
  Lehtësues:Brikena Lubonja
   
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures  Njoftime

  Mbylle