Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  24 Maj 2017

                              SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
   
  Roli i Avokatit të Shtetit në procesin gjyqësor, ndarja e kompetencave midis Avokaturës së Shtetit dhe institucioneve publike.
   
                                          24 Maj 2017,Tiranë
   
  Kursi: TS1
  Periudha:  24  Maj 2017
   
  Ekspertë: Artan Hajdari
  Lehtësues: Julian Haxhiu
  Moderator: Abaz Deda
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures
     Njoftime

  Mbylle