Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  22-23 Maj 2017

                                               SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  E drejta e jetes private dhe familjare ne kendveshtrimin e nenit 8 te KEDNJ si dhe problematikat Shqiptare ne ceshtjet mbi reputacionin: abuzimin me te drejten e informimit si dhe vepra penale e shpifjes.
                      
  Periudha:  22-23 Maj 2017
  Ekspertë: Mariana Semini, Eralda Cani
  Lehtësues: Engert Pellumbi
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistraturës  Njoftime

  Mbylle