Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  Aktivitet Trajnues 23 Shkurt 2018

  • Sesion Trajnues 23 Shkurt 2018
  Shkolla e Magjistratures, organizon sesionin trajnues me teme: "Pezullimi dhe pushimi i gjykimit civil".

  Ky aktivitet, eshte menduar te zhvillohet ne nje sesion 1 (një) ditor dhe konkretisht ne daten 23 shkurt 2018, tek Shkolla e Magjistraturës, me pjesëmarrës gjyqtarë dhe prokurorë të gjykatave/prokurorive të shkallës së parë.

  Eksperte: Admir Thanza, Asim Vokshi
  Lehtesues: Ervin Pollozhani
   
   
   

   

   

   

   

   
   
   
   
   
   
   
   


   
   
   
   
   
  Njoftime

  Mbylle