Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Përshëndetje!

 

Ju urojmë mirëseardhjen në faqen e internetit të Shkollës së Magjistraturës dhe shpresojmë që me “trokitjen tuaj” në “portën tonë“ të gjeni gjithë informacionin dhe njohuritë që ju nevojiten. Shkolla e Magjistraturës është një institucion publik, i pavarur, që realizon veprimtarinë e saj në fushën e trajnimit fillestar dhe vazhdues të gjyqtarëve dhe prokurorëve, si dhe të profesioneve të tjera ligjore.

Në çdo udhëtim në faqet në vijim, ju mund të mësoni më shumë për Trajnimin Fillestar, programet e kurrikulat, seleksionimin dhe vlerësimin e kandidatëve, stafin akademik; do të mësoni për Trajnimin Vazhdues, Programin dhe Kalendarin e Trajnimit trevjecar; do të mësoni për botimet e literaturave dhe teksteve juridike; organizimin e brendshëm institucional dhe strukturat vendimmarrëse e drejtuese, akademike dhe administrative të Shkollës.

Ju urojmë “udhëtim të mbarë“!   
 

Njoftime

Mbylle