Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

NJOFTIM: Mbledhja e Keshillit Drejtues date 31 Janar 2017 / 1 shkurt 2017

                                                  NJOFTIM

Njoftojme qe Keshilli Drejtues i Shkolles se Magjistratures u mblodh sot me date 31 Janar 2017 dhe ka miratuar Rregulloren e Shkolles se Magjistratures sipas Kuadrit te ri Ligjor dhe Kriteret e Provimit te Pranimit per vitin akademik 2017-2018.Njoftime

Mbylle