Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Gjyqi imitues 2015

Me rastin e Ditës së Drejtësisë, Shkolla e Magjistraturës organizoi Gjyqin Imitues me temë: “Ndarja e Pasurisë Bashkëshortore”. Aktiviteti u zhvillua ditën e Premte, 8 Maj 2015, në Gjykatën e Lartë. Aktiviteti u realizua nga kandidatët e vitit të dytë të Trajnimit Fillestar në shkollë.

Në këtë aktivitet ftohen të marrin pjesë personalitete të Gjyqësorit dhe Drejtësisë si dhe përfaqësues të organeve drejtuese të Shkollës, si Ministri i Drejtësisë, Kryetari i Gjykatës së Lartë, Kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Prokurori i Përgjithshëm, Nënkryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Drejtoria e Shkollës së Magjistraturës si dhe përfaqësues të tjerë të institucioneve kombëtare të drejtësisë dhe përfaqësues të institucioneve ndërkombëtare partnere të Shkollës së Magjistraturës.Njoftime

Mbylle