Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim, Botimi i Librit “E Drejta Doganore / 12 dhjetor 2016

NJOFTIM
 
 
Shkolla e Magjistraturës, ju bën me dije se ka botuar librin “E Drejta Doganore”, e autorëve Prof. Dr. Shamet Shabani dhe Dr. Alket Hyseni.
 
Libri është botuar në 300 kopje dhe çmimi është 1.600 lekë. Libri gjendet në sektorin e publikimeve në Shkollën e Magjistraturës.
 
 
 
Drejtoria e ShkollësNjoftime

Mbylle