Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Seminar trajnues me temë: "Veprat Penale në Fushën e Tatimeve. Roli i Sistemit të Drejtësisë dhe Bashkëpunimi me Autoritetet në fushën e Tatimeve."

Datat 21-22 Nëntor 2016
 
Në bashkëpunim me Organizatën e Juristëve Ndërkombëtarë - ISLP, Shkolla e Magjistraturës organizon seminarin trajnues me temë "Veprat Penale në Fushën e Tatimeve. Roli i Sistemit të Drejtësisë dhe Bashkëpunimi me Autoritetet në fushën e Tatimeve" gjatë datave 21-22 Nëntor 2016 për gjyqtarët dhe prokurorët në detyrë. 
Ekspertët pjesëmarrës në seminar janë: Jonathan Fisher, Anita Clifford, Saida Dollani, Armando Gurakuqi.
 
 Njoftime

Mbylle