Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Trajnim mbi Standartet Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut i Organizuar në Bashkëpunim me Fondacionin Slynn

                                                      9-10 NËNTOR 2016
 
Në kuadër të bashkëpunimit me Fondacionin Slynn, Shkolla e Magjistraturës po zhvillon seminarin trajnues me temë: "Standardet ndërkombëtare të të drejtave të njeriut" në datat 9-10 nëntor 2016, me pjesëmarrjen e gjyqtarëve dhe prokurorëve nga gjykata dhe prokurori të rrethit Tiranë,  gjykata të rretheve të ndryshme dhe Gjykata e Krimeve të Rënda Tiranë. Seminari realizohet me pjesëmarrjen e ekspertëve britanike dhe shqiptarë, si: Jonathan Cooper, Nick Stanage dhe Idlir Peçi.
 
 Njoftime

Mbylle