Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim për shpalljen e rezultateve të provimit të pranimit në Shkollën e Magjistraturës / 31 tetor 2016

 NJOFTIM
 
Ju njoftojmë se nesër në datë 1 Nëntor 2016, ora 9.30, në Shkollën e Magjistraturës do të kryhet procesi i ç’sekretimit të procesit të provimit të pranimit ( hapja e zarfave dhe shpallja e rezultateve të secilit kandidat duke bashkuar emrin me numrin e sekretimit dhe rezultatet e tyre).
Lista me numrat e sekretimit dhe rezultatet për secilin numër do të gjendet e shpallur paraprakisht në ambjentet e Shkollës.Njoftime

Mbylle