Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim i Këshillit Drejtues i Shkollës së Magjistraturës / 11 tetor 2016

NJOFTIM
 
Këshilli Drejtues i Shkollës së Magjistraturës i mbledhur sot me datë 11.10.2016 miratoi listën e vleresimit të konkurrentëve pjesëmarrës në fazën e pare të provimit të pranimit, per vitin akademik 2016-2017, gjatë së cilës u kualifikuan per ne fazen tjeter 107 konkurrent,  si dhe vendosi disa ndryshime ne aneksin 5 të Rregullores së Brendshme të Shkollës së Magjistraturës. Për Rregulloren e Brendshme kliko këtu...
 
    
      Njoftime

Mbylle