Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Data dhe vendi i zhvillimit të fazës së parë të konkursit në Shkollën e Magjistraturës / 6 tetor 2016

                                                         NJOFTIM
 
Njoftohen të gjithë konkurentët që janë rregjistruar në provimin e pranimit në Shkollën e Magjistraturës për vitin akademik 2016-2017 se provimi i fazës së parë me natyrë kualifikuese me vlerësim elektronik (Scan- Tron) do të zhvillohet në datë 10.10.2016 në orën 9.00 tek Pallati i Kongreseve. Hyrja do të jetë nga dera e pasme. (Drejtoria e Shërbime Qeveritare). Suksese!!!Njoftime

Mbylle